KIRBY.BA

Oficijelni distributer i servisni centar za Bosnu i Hercegovinu

Dobro došli na oficijalnu stranicu Kirby-BiH

Naš sustav za čišćenje

12 odvojenih uređaja u jednoj jednostavnoj jedinici Kako jedan uređaj za čišćenje može ponuditi sve ove pogodnosti? Tajna je u Kirby pogonskoj jedinici. Ona služi kao osnova za veći broj uređaja. U samo nekoliko jednostavnih koraka Kirby sustav možete pretvoriti u savršenu alat za svaki posao čišćenja. Mi znamo koliko je važno u svakom trenutku imati pri ruci svu neophodnu opremu za čišćenje. Kirby Avalir sustav, napravljen je od lijevanog aluminija, lako se pretvara u uspravni usisavač za dubinsko čišćenje, sustav za šamponiranje tepiha, praktičan crijevni usisavač sa posudom, sustav za poliranje podova itd.

Karakteristike Avalir® sustava

Avalir sustav za njegu doma napravljen je tako da zadovolji vaše najvažnije potrebe. Provjerite neke jedinstvene karakteristike koje čine da naš usisavač zasluži vaše ulaganje: Snažan protok zraka znači da se prljavština i čestice nemaju gdje sakriti. Zahvaljujući našem TechDrive® pogonu, potreban je samo lagani dodir za guranje sistema. Nožna kontrola uvijek pruža ispravnu visinu za čišćenje bez saginjanja.   Čisti madraci u krevetu pomoću prijenosnog režima. Čišćenje čak i teško dostupnih površina pomoću naših raznih dodataka. Lako uklanjanje dlaka i prhuti kućnih ljubimaca sa tapeciranog namještaja. Poliranje podova do blistavog sjaja. A ovo je samo početak!

Kućna demonstracija Kirby sustava

Što možete očekivati Razmišljate li zakazati da nezavisni, ovlašteni distributer Kirby proizvoda izvrši kućnu demonstraciju kod vas? Ona je potpuno besplatna i ne morate obećati da ćete kupiti sustav. Kada predstavnik prodaje stigne u vaš dom, on će očistiti vaš tepih i ponuditi pranje šamponom, odnosno u nekim slučajevima dubinski očistiti neki dio tapeciranog namještaja, u svrhu demonstracije snage sustava. Tijekom demonstracije saznat ćete korisne informacije kao što su: Informacije o povijesti kompanije Kirby Karakteristike i pogodnosti Avalir® sustava za njegu doma Objašnjenje kako naš usisavač može zamjeniti sve vaše trenutne usisavače Korištenje prijenosnog usisavača za dubinsko čišćenje madraca i zašto je to važno Način korištenja Avalir sustava za pranje tepiha i nekih presvlaka šamponom Korištenje crijevnog usisavača sa posudom, uspravnog usisavača i drugih dodataka koji dolaze sa Kirby Avalir sustavom Ispravno korištenje Kirby Avalir sustava i briga o njemu Koliko je jednostavno kupiti Kirby Avalir sustav kao i druge stvari

Radno vrijeme

Monday – Friday

09:00 AM – 05:00 PM

Saturday – Sunday

11:00 AM – 02:00 PM 

Kontakt informacije

Kontakt e-mail